Jak poznat kvalitu čaje matcha na první pohled?

Jak poznat kvalitu čaje matcha na první pohled, když na trhu je mnoho prodejců tohoto čaje?  Někteří prodejci využívají úžasný marketing, který pro mnoho zákazníků může vzbudit pocit důvěry, ale po ochutnávce přijde zklamání a často si pak takový člověk pomyslí, že každá matcha je taková ,,hořká"....

Pokud se v čaji matcha vůbec nevyznáte, ale chcete ho začít pít, s největší pravděpodobností se vám stane, že si někde dáte matchu nedobrou a svůj zážitek pak už nebudete chtít zopakovat. V našem článku vám prozradíme, čeho si můžete na čaji matcha všimnout jako první, i když někdy to nebude ve vašich možnostech (např. kavárna míchá tak, že není vidět) a uvidíte pak až výsledný nápoj. Nicméně i tak poznáte s jakou kvalitou se setkáváte a zda vůbec stojí za ochutnání. 

Můžete se ptát na značku a žádat Storm matchu, kde budete mít jistotu, že matcha je taková, jaká má být. Můžete nám pomoci šířit tento superčaj, aby si každý pochutnal mistička 2. Transparentnost našich produktů najdete mezi fotografiemi tady na e-shopu i na instagamu, kde často vidíte Stom matchu bez filtru a úprav. Kvalita je pro nás na prvním místě, proto již od našeho založení nabízíme vysoce kvalitní matchu a to ve všech stupních. 

Storm matchu najdete na našem e-shopu. 


jak poznat kvalitní matchu
jak má vypadat kvalitní matcha
jak vypadá nekvalitní matcha
nekvalitní matcha
 
Na obrázku vidíte, jakou matchu určitě nechcete dostat. Bohužel chuťově je takový čaj velmi hořký a nepřinese vám příjemný chuťový prožitek.

 rozdíly v čaji matcha

Vlevo - krásně zelená barva - Storm matcha. Vpravo xy matcha - tmavě zelená barva - hořká chuť. Rozdíl lze vidět na první pohled.

Zpět do obchodu