Vánoční čas - zelený, 50 g
Unikátní propojení zeleného čaje, kardamomu, pomeranče a hřebíčku. Vyvážená chuť, kterou si zamilujete.
Kategorie: | OSTATNÍ ČAJE |
---|---|
Obsahuje: | zelený čaj, kardamom, pomerančovou kůru, hřebíček |
Čaj je: | bez chemických látek, bez barviv, bez konzervantů, bez aromat |
Obsah balení: | 50 g |
Spojení čaje Yanagi Bancha, kardamomu, pomerančové kůry, hřebíčku a kousky lístků růží - bez přidaných aromat a chemických látek. Čistá chuť přírody. Čaj, který se hodí na podzimní a zimní měsíce. Navodí pocit hřejivé pohody.
Zelený čaj: Celé jehličky zeleného čaje. Jemná květinová chuť s lehce karamelovým a banánovým podtónem. Zelený čaj obsahuje antioxidanty.
Kardamom květ: Sušené plody kardamomníku obecného, který má krásnou vůni a podtrhuje chuť čaje. Kardamom může podporovat imunitní systém, kardiovaskulární systém i dýchání.
Pomerančová kůra: Sušené pomerančové oplodí, navozuje pocit relaxace a uvolnění.
Hřebíček květ: Sušená nerozvitá květní poupata hřebíčkovce vonného. Řadí se také mezi antioxidanty, může pozitivně ovlivňovat kardiovaskulární systém, prohřátí, napomáhat trávení, dýchací systém.
PŘÍPRAVA NÁPOJE:
1 polévková lžíce 180-200 ml vody 80 stupňů louhujeme 5 minut
Čaj doporučujeme louhovat v bambusovém nebo keramickém sítku, které nijak neovlivňuje chuť čaje. Kovová a plastová sítka nejsou pro louhování našich čajů vhodná, kov i plast může ovlivňovat výslednou chuť nápoje. Keramická i bambusová sítka najdete také na našem e-shopu.
Původ čaje: Japonsko
Složení: 100 % sypaný zelený čaj, plod kardamomu, kousky sušené pomerančové kůry, celý květ hřebíčku.
Balení: Čaj je balený v papírovém kompostovatelném nebo recyklovatelném obalu se zipovým uzávěrem, který lze opakovaně otevírat a uzavírat.
Obsah balení: 50 g
Skladování: Čaj skladujte v temnu a suchu.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Vzhledem k současnému nařízení EU Vám nemůžeme podat detailnější informace a popis výhod tohoto produktu. Informace o jednotlivých složkách musíte vyhledat sami na internetových stránkách nebo v odborné literatuře.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.